Skip to main content

Dat gaat snel...

September 2012

IJssalon van het jaar 2012....en het is zo voorbij. We zijn nu eind september, nog 1 maandje van het einde van het seizoen verwijderd. Dan gaan we helaas naar 2013, dus oud nieuws als ijssalon van het jaar 2012. Wel een superjaar, alle media heeft ons wel een keer gebeld. Van telegraaf tot aan top-chef. Allerlei bladen en we hebben met de meesterijsbereiders zelfs ons eigen boek uitgegeven. Geloof het of niet, in 2005 was onze ijssalon veel te groot en nu willen we, vooral in de keuken, een flink stuk er bij hebben. Ik zeg vooral keuken, maar denk dat onze klanten die veelal 20 minuten in de rij hebben gestaan deze zomer ook wel graag zien dat onze vitrine wat groter zou worden. We beseffen inderdaad wel dat het vooral achter de vitrine behelpen is met onze ruimte. Maar wat niet is kan , in de toekomst, misschien wel weer komen. Misschien kunnen we ooit wel ergens ruimte vandaan ‘toveren’! Enkele hoogtepunten van mij persoonlijk dit jaar; optreden als chef bij top-chef en ons boek van de meesterijsbereiders. Irritaties? Ja natuurlijk die waren er ook. Medewerkers die niet op komen dagen, overstroomde pasteurisatieketel ( troep hoor 40 liter mix door de keuken), verstopte afvoer van de vitrine waardoor de winkel vol liep met water. Hoofdstop er uit, zodat de vitrines uit vielen. Maar nogmaals;het was het een superjaar! Nu zijn we nog een maand open. Tot en met zondag 28 oktober. En dan , geloof het of niet, gaan we al weer naar de oliebollen. Eerst nog even 4 weken hopen op lekker nazomerweer!