Skip to main content

Luciano Delft (Vrijheidslaan)

Openingstijden

Contact

Vrijheidslaan 8
2625 RD Delft

Tel: 015-3641652
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Locatie

In Delft kun je ook een
IJskar huren. Meer weten?

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-53129603

'IN DELFT HOUDEN ZE WEL VAN EEN IJSJE OF TWEE, DRIE'

Even buiten het centrum van het prachtige Delft, in winkelcentrum ‘Buitenhof’, heeft Luciano zich in 2018 gevestigd. En wat een goede keuze was dat! Delftenaren en Delvenaren houden wel van een ijsje of twee, drie. Maar een ijssalon met kwalitatief goed ijs en een fijne plek voor het drinken van een mooie kop koffie, ontbraken er nog aan in dit gebied. Ondernemer en ijsliefhebber Djordy Dijkgraaf zette zijn schouders eronder en zo geschiedde het …

Onze vitrine heeft maar liefst 32 smaken ‘Meesterlijk ’ijs. De diversiteit is groot, we wisselen dan ook regelmatig met onze smaken.

Wil je eerlijke koffie, zonder toevoegingen? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij serveren kwaliteitskoffie van ons eigen label Luciano Coffee. Neem je jouw koffie liever mee? Dan maken wij graag een “Coffee To Go” voor je.

Een origineel cadeau voor die kennis, je (schoon)moeder, vriendinnetje, juf, meester of (stief)zus? Wat denk je van een superleuke Luciano ijs-cadeaubon? Daar doe je natuurlijk iedereen altijd een plezier mee!

Delvenaar, Delftenaar of geen van beiden, voel je bij ons altijd welkom!