4 oktober a.s. zijn wij de gehele dag gesloten ivm ons bedrijfsfeest.

Theresiastraat 41
2593 AA - Den Haag
T: 070-4158757
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Openingstijden

Bekijk onze openingstijden op Facebook

Nieuw! Luciano's mini ijsbakfiets

De vrolijke Luciano mini ijsbak fiets is het “coole” hoogtepunt van ieder kinderpartijtje!
Een echte mini ijssalon aan huis, waar alle kinderen hun eigen ijsje kunnen scheppen. Geweldig!
U kunt onze mini ijsbakfiets ook huren, dan komt hij inclusief 1 a 2 smaken van ons ambachtelijk ijs en hoorntjes natuurlijk.

Voor prijzen en/of reserveringen kunt u ons mailen.

Ons personeel is heel vriendelijk en gastvrij en onze zaak is altijd super schoon! Wij van Luciano weten als geen ander hoe je ijsliefhebbers moet verwennen. Het ijs wordt iedere dag op lokatie Den Haag bereid, net zoals in Wassenaar en er worden uitsluitend dagverse produkten gebruikt, zoals Hollandse aardbeien voor aardbeien ijs, pure espressokoffie van het super merk Boot, the Golden Box coffee, voor ons koffie ijs, hazelnoten uit Piemonte voor ons hazelnootijs en voor bijvoorbeeld ons stroopwafelijs gebruiken wij vers gebakken wafels met overheerlijke roomboter en stroop.En NATUURLIJK gebruiken wij verse melk en slagroom, finger licking good.......mmmmmm!

Ook schenken wij een heerlijk kop koffie die je uiteraard ook mee kan nemen en hebben wij altijd 3 heerlijke huisgemaakte taarten klaar staan! En niet te vergeten onze heerlijke kokosmakronen die een genot zijn om te eten! IJs bij Luciano Den Haag is geweldig! Kom eens langs en probeer 1 van de 120 verschillende smaken die wij kunnen maken! Wij wisselen regelmatig van smaak.

'de beste 5'

Wij zijn verkozen door 'de beste 5' website tot één van de 5 beste ijssalons. Lees artikel hier.

In het kort

In de ijssalon Luciano Den Haag aan de Theresiastraat 41, wil je gewoon binnenkomen om naar de prachtig gevulde ijsvitrine te kijken en het geweldige interieur.

Het ijs van meesterijsbereider Luc Blok, gemaakt op lokatie door Eigenaar en ijsbereider Pierino Calia, wint prijs na prijs op het hoogst haalbare niveau in Nederland! Zie onze Luciano website. Het is werkelijk een belevenis om te eten, echt fantastisch...

Pierino Calia is drie jaar geleden bij Luc Blok in Wassenaar in het ijslaboratorium begonnen als ijsbereider. Pierino, met als achtergrond 30 jaar ervaring als chef in de Italiaanse keuken, waarvan 11 jaar in Zuid Spanje, vond het een uitdaging om een volledig nieuwe kant op te slaan op culinair gebied.

Nadat hij door Luc was geintroduceerd in het ijsbereiden, is de vonk overgeslagen en werd hij net zo passievol over het ijs als zijn leermeester Luc Blok. Wat is dit leuk om te doen!

Met dit in zijn achterhoofd, ging hij naarstig op zoek naar een goede lokatie om een eigen Luciano te beginnen, met goedkeuren van Luc Blok.

Aangezien het Luc's droom is om ooit een begrip te worden in zijn eigen Den Haag en Pierino geboren en getogen in het Bezuidenhout, uit Italiaanse vader en Haagsche moeder, was de Theresiastraat natuurlijk de plek om dromen werkelijkheid te laten worden.

Het lijkt of Pierino voor het vak ijsbereider in de wieg is gelegd, hij is er helemaal op zijn plek in zijn eigen ijslaboratorium in de Theresiastraat. Samen met zijn vrouw Leontine runnen zij de nieuwe Luciano Den Haag met heel veel plezier en vooral veel passie!

Kom snel langs om te proeven en vooral te beleven.......Wij gaan er een begrip van maken in Den Haag!

Ciao Tutti Italiaanse IJstest

Deze ontdekkingsblog over en door Italie deed een ijstest. Uiteindelijk hebben ruim vijfhonderd Ciao tutti-lezers afgelopen weken Italiaans ijs geproefd en beoordeeld. Wij kwamen daar als 1e uit de bus. lees meer....

Awards

Ijssalon-van-het-jaar-2006 Ijssalon-van-het-jaar-2012 meesterijsberieder ijstop logo

Social Media

facebook twitter you-tube instagram tripadvisor