Skip to main content

Luciano Woerden

Openingstijden

Contact

Kerkstraat 2
3441 BN WOERDEN
Tel: 0348-507208
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

IJskar huren

In Woerden is het mogelijk. Meer weten?

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-53129603

Locatie

‘ALTIJD EEN WARM WELKOM!’

Inmiddels is Luciano ook al een begrip in Woerden. Als geboren en getogen Woerdenaren zijn wij maar wat trots op onze ijssalon. De zaak die een warme sfeer uitstraalt, staat midden in het gezellige centrum.

De opening was op 24 november 2018. “Bijna in de winter!”, zeg je? Ja, in Woerden durfden we het aan om in de koude maanden ijs te gaan verkopen. Natuurlijk samen met de heerlijke Luciano Coffee. Op de kaart wilden we echter ook warme chocolademelk met verse slagroom, Luikse wafels, Franse crêpes met toppings van vers fruit, verse stroopwafelstukjes met caramelsaus, crêpes Suzette en meer winterse heerlijkheden. Zo ontstond het idee voor een winter- èn zomerijssalon. Met ijs, wafels en crêpes van oktober tot april, waarna we ons in de warmere maanden weer vooral op het ijs concentreren.

We hebben een royale keuze van 30 wisselende smaken ijs. Er is ook lactose-en glutenvrij ijs. Perfect als je veganist bent. Liever suikervrij? Dat hebben we in wel vier smaken: pure chocolade, hazelnoot, pistache en frambozen sorbetijs. Zo doen we er alles aan dat je als klant altijd tevreden de deur uit kunt.

Koffiedrinken is bij ons een echte beleving. In onze espressobar wordt op een originele ‘La Marzocco’- koffiemachine jouw koffie met liefde bereid. Voor koffie met melk gebruiken we uiteraard verse melk. Het mini-ijsje dat je erbij krijgt, is slechts een kleine kennismaking met ons ijs. Als je de Luciano Coffee eenmaal hebt geproefd, wil je vast niet anders meer…

Naast het overheerlijke ijs en de koffie hebben we huisgemaakte ijstaarten in verschillende smaken. Ideaal als dessert en altijd een succes. Heb je vragen of wil je bestellen? Bel, mail of nog leuker, kom gewoon even langs.

Ook voor een feestje zit je bij ons goed. Daar hebben we natuurlijk de ijstaarten voor, maar we kunnen samen ook iets anders bedenken. Leuke ideeën te over!

Mogen wij ook jou snel eens begroeten?